Nieuwe ergoruimte

Zaterdag 5 juni was het dan zover, het lange wachten werd beloond.

Heerlijk temperatuurtje, een licht briesje en een Mark die weer eens volwaardig bevaren werd. ‘Als een stelletje dolle koeien die weer in de wei mochten’, klonk het vandaag meermaals...én zo zag het er bij de meeste ploegen ook uit. En na afloop gratis koffie buiten.

Bij zo’n heerlijke euforie wil je helemaal niet meer denken aan een ergotraining in een hok. Toch willen we voor alle leden de mogelijkheid open houden om op het droge aan de conditie te blijven werken of een warming-upje/coolingdowntje bij het echte werk te kunnen doen. 

In de sociëteit en de oorspronkelijke trainingsruimte staat een aantal ergo’s daartoe opgesteld en vanaf vandaag kan er ook op de eerste verdieping in de ‘nieuwe’ ergometerruimte in de Henk-van-Heel-loods getraind worden. 

Deze ruimte is nog in transitie, maar er kan nu al worden proefgedraaid! De entreeruimte is schoongemaakt en ontdaan van losliggende tegels, de vloer is schoongemaakt én de ramen naar de botenloods zijn eruit gehaald voor frisse lucht. Als je hier wilt gaan trainen, doe dan de ventilatie-units aan die in de ramen  van de buitengevel zitten. Dit zorgt voor extra actieve ventilatie. Voor een optimale doorstroom van de inkomende verse buitenlucht zou je bij aanvang een van de overheaddeuren in de HvH-loods open kunnen zetten.

Wij (Leon en Mario, alias ‘de bouwmaten’) wensen iedereen een aangename training. Zodra de proefperiode is bevallen, gaan we over tot de finishing touch van de ruimte. Feedback en ervaringen zijn in de tussentijd van harte welkom!

Voorlopig zie ik jullie graag op het water, maar als het zo uit komt in deze nieuwe accommodatie!