Inrichting sociëteit

De sociëteitscommissie heeft een plan gemaakt om de inrichting van ons clubhuis te vernieuwen.

De nieuwe gordijnen en koelkast zijn daar een eerste onderdeel van. Ons plan is een plek te creëren waar je graag bent en je thuis voelt. Aan de muur in het clubhuis hangt daar een sfeerimpressie van.
Het liefst zouden we de make-over in een keer willen uitvoeren, maar het budget is beperkt, dus zullen we ieder jaar een stukje aanpakken. Dit jaar komen er nieuwe banken, krijgt de bar een nieuw blad en willen we de tafels schuren en opnieuw lakken. Daarom zijn we op zoek naar handige handjes die ons willen helpen met o.a schuren, verven, en aanpassen van het barblad. We zijn ook nog op zoek naar een paar grote planten.
Om extra geld te genereren voor de inrichting zullen we verschillende leuke acties bedenken waar we jullie gedurende het jaar mee kennis laten maken.
Naast handige handjes zijn we ook op zoek naar versterkking binnen de Sociëtietscommissie. Om de lijntjes tussen alle evenementen kort te houden zijn we op zoek naar iemand die de afstemming tussen de sociëteit en evenementen wil coördineren (wat moet er ingekocht worden, moet er bardienst gedraaid worden, zijn er wensen over de inrichting, etc.).
Heb jij zin om te helpen bij schuren/timmeren/lakken in het clubhuis, heb je grote planten over, vind je het leuk om de evenementen te coördineren, heb je ideeën om geld voor ons plan te genereren of het je andere ideeën en suggesties voor de sociëteit? Stuur dan een mailtje naar societeit@rvbreda.nl