Skip to main content

Clubkaart

De clubkaart is de vervanger van de papieren kaartjes die in de bak op de bar stonden. Met deze clubkaart kun je vanaf 3 juli 2021 je consumpties afrekenen bij het afrekensysteem in de sociëteit.

RV Breda gebruikt het afrekensysteem van Twelve. Het scherm staat op de bar en wordt (als er geen barcommissie aanwezig is) door degene die afrekent zelf bediend. Cashless is de norm. Er kan worden betaald met een clubkaart. Dit is een makkelijke manier van betalen en bovendien de meest voordelige voor de vereniging. Want bij een transactie met de bankpas betalen we extra kosten. Hoe het scherm werkt, vind je in onderstaand filmpje ‘Aanslaan en afrekenen op RV Breda’. https://.be/zM5FbUfD3ao

Deze clubkaart kun je opladen met een Knip app (https://youtu.be/xSPY1FfTL_w ). Hoe dat werkt, vind je in bijgaande filmpjes.

Via de pinautomaat op de vereniging (https://youtu.be/ma5mJRkY_6Q)

Je krijgt een clubkaart als je lid wordt van de vereniging. Als je de kaart kwijt bent, kun je een nieuwe kopen aan de bar. Bij de clubkaart ontvang je een CVC-code. Deze heb je nodig voor het registreren bij de betaalapp (deze heet Knip).

Hoe moet je de kaart opladen?

Methode 1: Saldo opwaarderen in het clubhuis https://youtu.be/ma5mJRkY_6Q

Je kunt je saldo opwaarderen in de Sociëteit door middel van een betaling met je pinpas. Het minimumbedrag om op te waarderen is 5 euro. Voor meer informatie kun je onderstaand filmpje ‘Clubkaart opwaarderen op RV Breda’ bekijken.

Methode 2: Saldo opwaarderen met de app https://youtu.be/xSPY1FfTL_w

Hiervoor moet je éénmalig de app downloaden en registreren. Ook hiervan is een filmpje beschikbaar: ‘Knip app installeren op smartphone’.

  • Download de KNIP app via de Google Play Store of Apple Store.
  • Vul je e-mailadres in en druk op ‘Volgende’.
  • Er is een e-mail verzonden naar het door jou opgegeven e-mailadres. Niet ontvangen? Check je spambox! Open vervolgens de link (op je telefoon) om je KNIP account te activeren.
  • Volg de stappen en vul je adres in, verzin een wachtwoord, en vul het pasnummer en de CVC code in.
  • In de toekomst kun je door middel van het scannen van de QR-code op je clubkaart je saldo inzien.
  • Ga als laatste akkoord met de voorwaarden en druk op ‘Registreer’.
  • Nu kun je het saldo opwaarderen met de app.
Tip: hoe groter het bedrag waarmee je de pas opwaardeert, hoe minder vaak je deze moet opladen.

Ook dit scheelt weer transactiekosten voor de verening. Daarom bieden we je een bonus aan als je grotere bedragen opwaardeert: 5% vanaf 20 euro en 10% vanaf 50 euro.

Voor vragen kun je altijd bij de bardienstmedewerkers terecht.