Elfstedenchauffeur gezocht! 🚘

Ons roeiteam is op zoek naar gemotiveerde chauffeurs die ons willen ondersteunen tijdens het aankomende Hemelvaartweekend. We zullen deelnemen aan een de elfstedenroeimarathon en hebben hulp nodig bij het vervoeren van onze teamleden en uitrusting naar en van het evenement.

Wat we zoeken:

• Betrouwbare chauffeurs met een geldig rijbewijs.
  • Beschikbaarheid tijdens het Hemelvaartweekend 10 en 11 mei.
  • Bereidheid om ons team te ondersteunen door te helpen met het vervoeren van materiaal en teamleden naar de locatie van de wedstrijd.

Wat we bieden:

• Een geweldige kans om deel uit te maken van ons roeiteam en een onvergetelijke roadtrip door het prachtige Friesland en bij te dragen aan ons succes.
  • Vergoeding voor gemaakte kosten en eventuele extra’s.
  • Een leuke en opwindende sfeer tijdens het evenement.

Ben je geïnteresseerd in het ondersteunen van ons roeiteam tijdens het Hemelvaartweekend, neem dan alstublieft contact met ons op via 0650604925 of stgstef@gmail.com.
We kijken ernaar uit om van je te horen en samen een fantastisch evenement te maken!