AED

Coronaprotocol per 15 oktober

17510 coronavirus particle particula de coronaviruscoronaknopOp 13-10 hebben premier Rutte en minister De Jonge nieuwe richtlijnen uitgevaardigd rondom het beteugelen van de Corona pandemie en hebben het sporten, en ook onze sport behoorlijk, ingeperkt. De Corona commissie (Wouter van Hengel, Sander Verheugd, Wim Rutten ) hebben zich over de richtlijnen gebogen en de belangrijkste wijzigingen zijn (letterlijk overgenomen van de KNRB site) :

lees meer >>>>>


Dagkalender
zaterdag, oktober 10, 2020

MCCS3 (za. 10 okt, 2020 9:00)

Zaterdag 10 oktober is er opnieuw een mogelijkheid voor onze wedstrijdroeiers om een tijd te laten klokken en wel tijdens de Markcompetitie Corona Stijl editie 3.

Zoals de vorige keren in carrouselvorm, maar deze keer is dubbel starten en dubbel botengebruik niet mogelijk. De eerste vlottijd is 9.00 uur en de laatste rond 10.30 uur.
Inschrijving staat open voor alle leden van de RVBreda en je kunt starten in alle boottypes die ook tijdens een gewone Markcompetitie kunnen meedoen. Schrijf je in via het wedstrijdformulier op de site. Inschrijving sluit op maandag 5 oktober om 20.00 uur. Op woensdag 7 oktober krijgt elke deelnemende ploeg een mail met de vlottijd. Boeg- en rugnummers kun je maximaal een half uur voor de vlottijd ophalen.

Kalender doorzoeken