‘Kopen-voor-je-club’ stopt m.i.v. 1 april 2024

| secretaris |

Citaat uit de mail van ‘Kopen voor je club’ aan RVBreda:

‘Beste Kopen-voor-je-clubber,

Na bijna 5 jaar hebben we helaas moeten besluiten dat Kopen voor je Club gaat stoppen. We zijn er trots op dat er in totaal meer dan 50.000 euro is uitgekeerd aan allerlei soorten clubs en verenigingen die bij ons waren aangesloten. Helaas komt aan deze gratis en makkelijke manier van sponsoring een eind. Met inachtneming van de 3 maanden opzegtermijn, zoals gedefinieerd in de gebruiksovereenkomst, zullen alle clubpagina’s worden uitgeschakeld op 01 april 2024.

Rest ons om de clubs die het concept hebben omarmd hartelijk te bedanken voor hun inzet om de leden te enthousiasmeren.

Met vriendelijke groet, Martijn & Bart’

Dit betekent dus voor ons als Roeivereniging dat we nog tot 1 april kunnen kopen bij Kopen voor je Club; vooralsnog heeft het RVBreda € 1200,- gebracht!