Met spoed gezocht 📣

Met spoed gezocht voor de S1 cursus INSTRUCTEURS EN HULPINSTRUCTEURS 📣 voor de maandag-, dinsdag- en woensdagavond alsook voor de zaterdagmorgen.

Een vereniging, en dus ook onze roeivereniging, kan alleen bestaan als er genoeg leden zijn. Zij zorgen immers door hun lidmaatschapsbijdrage dat de vereniging voldoende financiële middelen heeft.

Om als vereniging levensvatbaar te zijn, hebben wij minimaal 400 leden nodig.

Op jaarbasis nemen ongeveer 30 leden afscheid van onze vereniging. Dit wordt aangevuld met de nieuwe leden uit de crew class, zodat het aantal op ongeveer 400 blijft staan.

Het maximale aantal cursisten van de crew class is 32. Het is belangrijk dat deze mensen goed begeleid worden, zodat zij na de  S1-cursus lid worden van onze vereniging. Dus meld je aan als (hulp)instructeur bij Pieter Danneels crewclass@roeiverenigingbreda.nl of bij mij Twan de Loos instructie@roeiverenigingbreda.nl