Skip to main content

Voorjaarsuitdagingen wedstrijdroeiers

Na de drie opeenvolgende wedstrijdweekeinden op de Amstel in maart was de roeikalender voor wedstrijdroeiers tot aan de Spaarne Lenterace de laatste jaren nogal kaal. Dit jaar valt er meer te starten!

Zondag 7 april Vestingregatta in Gorinchem. 5,3 kilometer voor skiffs, tweetjes en vieren op het water dat oudere wedstrijdroeiers nog kennen van de voormalige ‘Arkel Rond’

https://sites.google.com/a/gorcumse.com/www/vestingregatta

Zaterdag 20 april Oude IJssel Race in Doetinchem. Een 11,5 km lange wedstrijd op de Oude IJssel voor kleine ongestuurde nummers.

https://www.arvdeank.nl/oijr-home

Zaterdag 4 mei Roosenregatta georganiseerd door de Roosendaalse Roeivereniging. 70 kilometer op en neer van Breda naar Roosendaal met twee teams per boot. Tot nu toe een Roosendaalse aangelegenheid. Bij voldoende belangstelling vanuit RVBreda ook mogelijk voor Bredase ploegen.

https://www.roosendaalserv.nl/roosenregatta

Kijk voor meer details op de knrb-evenementenkalender, trek die agenda’s en maak een plan met je team. Schrijf tijdig in via het inschrijfformulier wedstrijden. Bij belangstelling voor de Roosenregatta volstaat een mail aan wedstrijden@roeiverenigingbreda.nl Stuur dat mailtje wèl voor 4 april.