Skip to main content

Wedstrijdkalender tot 1 januari 2024

| wedstrijd commissie |

In de maand september hebben Bredaploegen alweer met veel succes deelgenomen aan de Goudse Mijl en de Abeelenrace. Ook in oktober en november valt er bijna elk weekeinde te varen op nationale wateren. In de onderstaande tabel zetten we mogelijkheden op een rij. Je kunt ook altijd kijken op https://roeievenementen.knrb.nl/ voor een volledig overzicht. Daar vind je ook alle info over de wedstrijden, zoals uitgeschreven nummers en heatindelingen.

De wedstrijdcommissie verzorgt de botentoewijzing voor MC’s en wedstrijden. Voor nationale wedstrijden regelt de wedstrijdcommissie ook de inschrijvingen in het KNRB-systeem. In de onderstaande tabel kun je zien voor welke datum je aanmelding ontvangen moet zijn. Inschrijven doe je via het formulier ‘inschrijfformulier wedstrijden’, ook te vinden onderaan de site van RVBreda. Zorg ervoor dat je je ploeg tijdig inschrijft. Zie ook  kalender

Wedstrijd Inschrijven bij wedcie Bijzonderheden
Army Regatta op 7 oktober Gesloten, wijzigingen tot 2 oktober Vanwege locatie op militair terrein moet je je zelf aanmelden als je de KMA wil betreden. Na inschrijving bij wedcie ontvang je de mail met bijzonderheden.
Moordregatta op 7 oktober 26 september
Tromp op 21 oktober 8 oktober
MC1 op 4 november 30 oktober
Novembervieren op 5 november 25 oktober
Lingebokaal  op 11 november 27 oktober
PVP op 18 november 3 november
Suikerrace op 19 november 10 november
Korte Vliet Wedstrijden op 19 november 10 november
Beatrix Winterwedstrijden op 26 november 15 november
Pepernotenrace op 2 december Info volgt
MC2 9 op december 4 december