Skip to main content

Winterse Gluhweintocht op 28 december 2023

| toer commissie |

Een mooi moment tussen Kerst en de Jaarwisseling om Breda in een feestelijke wintersfeer te beleven. Roeien in je Kersttrui? Nu kan het!
De afstand is 10 km: roeivaardigheid S1.
Aanvang: 13.30 uur palaver in de sociëteit met warme chocomel en een heerlijke verse oliebol.
15.00 uur boten te water en vertrek naar de stadshaven van Breda. Daar bezoeken we aan de Prinsenkade de supergezellige Big Belly Bar en kun je een warme hartversterking kopen.
17.00 uur roeien we weer terug naar Terheijden. Op de club staat warme glühwein klaar om je weer op te warmen en ook nog een heerlijke winterse maaltijd: boerenkool met worst en spekjes. Eet je liever vega? Daar houden we rekening mee: wel even doorgeven graag. Einde van dit roeiavontuur is om 20.30 uur.
Bij deze tocht roeien wij in konvooi, onder begeleiding van een coachbootje. Omdat het in december vroeg donker wordt zullen we de boten voorzien van officiële navigatieverlichting. Veiligheid voorop!
De kosten voor deelname bedragen € 18,00 per persoon, dit is inclusief chocomel, oliebol, een glas glühwein in de sociëteit en natuurlijk het maaltijdbuffet. Je consumpties in de Nieuwe Haven zijn voor je eigen rekening, graag daar centraal per tafel afrekenen. Deze tocht is open voor alle Bredase roeiers met minimaal S1 roeivaardigheid. Het maximum aantal deelnemers is 30, dus wees er snel bij, want vol is vol.

Aanmelden doe je via onze website:  www.roeiverenigingbreda.nl/inschrijfformulier-toertocht
De deelnamekosten vragen we je vooraf over te maken aan RVBreda  NL21 RABO 0108930386 onder vermelding van de datum 28-12-2023.

divider_breda_logo